"Het verhaal is zuiver, dat werkt"

Admen Online Marketing is het bedrijf van Erwin Cuijpers (32) uit Venlo. Sinds een jaar helpt hij bedrijven met het opzetten van online advertenties en marketing. “Kleine bedrijven verdrinken vaak in dat soort zaken, ik ondersteun hen daarbij." Maar wel op zo’n manier dat zijn klanten na Erwins hulp zelf aan de slag kunnen met hun online marketing. Want, “copy en content, daar begin ik niet aan."

Erwin Cuijpers

Waaraan dan wel? HTML5 banners, strategische plannen en pixels op websites om het gedrag van de doelgroep in de gaten te kunnen houden. Heel soms maak ik simpele websites voor klanten in Wordpress. Een online startpakket voor ondernemers noem ik het ook wel.”

Sinds twee maanden gebruikt Erwin Harvey. Maar dan wel op een alternatieve manier. Want in plaats van het aanbieden van nazorg in een bundel, draait Erwin het om. Hij biedt voor de start van een nieuwe opdracht Harvey aan.

Hoe komt dit zo? “Omdat ik mijn diensten voor de komst van Harvey al in bundels verkocht. Die bestonden uit pakketjes van vier uur die opliepen in prijs. En hoe meer bundels klanten kochten, hoe meer korting ze ontvingen.”

Waarom ben je overgestapt op Harvey? “Omdat ik normaal gesproken veel tijd kwijt was aan het opstellen van offertes, dat vond ik een lastige klus. Dus besloot ik Harvey voor te stellen, in plaats van een offerte. Die maak ik nu alleen nog maar op aanvraag. Het grappige is dat ik sindsdien constant bundels verkoop. Het is drukker geworden op de zaak. Daarom maakte ik al snel de overstap naar Harvey Pro.”

Waarom is het drukker, denk je? “Ik merk dat mijn klanten een bundel interessant vinden door de korting die ik ze daarbij aanbied. Harvey vertelt een zuiver verhaal, dat werkt. De eerlijkheid van zo’n strippenkaart trekt klanten over de streep. En de transparantie is fijn.”

Houd je elk minuutje bij? Lacht: “Ja, daar ga ik vrij ver in. Op die manier behoud ik het overzicht, ook voor mezelf.”